Powered by Blogger.

Produk E-booster terbaru!!!

Produk E-booster terbaru!!!
Hubungi sekarang 0136377823 untuk tempahan! ukuran Ebooster 17cmX5.5cmX19cm.

Jangka Hayat E-Booster

>> Monday, April 18, 2011

Pasti ramai yang tertanya-tanya jangka hayat bagi E-Booster atau sesebuah HHO Generator..Ciptaan manusia tiada yang KEKAL..semua perkara yang baharu TIDAK KEKAL..Di sini saya nak kongsi HHO Generator yang saya buat sendiri search kat youtube jumpalah..Menggunakan plat aluminium sebagai elektrod Anod dan Katod, kos lebih murah n DIY je!!! Masa tu sebelum saya menjadi Agen Rasmi E-Booster.Lihat gambar di atas,kepingan aluminium Anod terhakis dalam masa yang singkat!Nak tahu berapa lama jadi macam ni?Dari rumah di Tanjung Bidara ke Melaka Sentral!!!kurang sejam dah hancur..sangat bahaya..buatnya Positif bersentuh dgn Negatif abis Myvi aku..huhuhu. Sebelum tu dah test memang kalau cucuh api gas tu menyambar!baru la saya tahu HHO ni menjadi.

Rupanya kalau nk tahan lama kena pakai Stainless Steel da..Sesiapa nak buat DIY cari la plat SS k..yg terbaik SS 316L lebih tahan lama,tapi xbermaksud tahan selama lamanya.Ia juga akan terhakis cuma lebih lambat lagi. masalahnya nak membentuk dia memang keras.Tanya Pencipta E-Booster ni pun xsanggup buat,lagi pun harga mahal lagi la.

Jadi, produk E-Booster ni pakai stainless steel 304..setakat ni selama 3 tahun masih tahan lagi..Cuba kira anggaran harga produk RM 280 bahagi (365 hari X 3tahun)= 1095hari. RM 280/1095hari = 0.26sen sehari. Sehari 26sen bukan setakat penjimatan,kereta pun pembakaran bersih,power pun dapat,SIFAR pencemaran.Ini Ebooster yang berfungsi beri penjimatan..lagi jauh berjalan lagi duit masuk poket..boleh bayar tol.


E-Booster mempunyai output rendah, paling Maximum 2.5 AMP..ia lebih memanjangkan jangka hayat Ebooster lebih lama dan mampu mencapai sehingga 5 tahun.Memang Berbaloi!

Jangka hayat BATERI KERETA pulak lebih kurang E-BOOSTER setahun dua je..bergantung kepada penjagaan dan nasib .E-Booster 3 tahun tu paling minimum..Nak tingkatkan jangka hayat E-Booster jagalah air..jgn masuk air sebarangan selain air suling..bancuhan KATALIS ikut sukatan..Jgn sampai air susut di paras minimum.

0 comments:

Post a Comment

  © Blogger template Werd by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP